مطالعات نشان می دهند اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است. اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.همچنین این میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.
به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزیجات و میوه ها به ویژه موز کاهش می یابد.
زنانی که ۶ – ۴ بار در هفته، موز می خورند تا ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می گیرند.
منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شوند.
همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای ۶ موز مصرف کنند.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: